0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

De opmerking die vaak tegen mij geventileerd wordt. Jij bent zeker wel blij dat hij nooit meer weg is"

Uhhhhhhhhh ja...... en nee.......

Dat hij veel weg was voor zijn werk was absoluut niet altijd leuk, zo plande ze altijd een oefening met sinterklaas in Seedorf en vierde we 5 dec dus vaak alleen. Ook heeft hij in die tijd meer verjaardagen niet als wel meegemaakt. Als ik ziek was buffelde ik door want je moest toch wel bijna dood op de grond liggen wilde je je militair ter...ug laten komen. Niet zo zeer iets vanuit Defensie maar meer van mijzelf.

Daar tegen over stond dat hij ook veel vrij was. Te veel uren om op te maken. Nu hebben we ritme. Wauw, wat is dat wennen. Wel fijn maar ik kon het andere......
Had mijn systeempje daarin. Wist om te gaan met die eerste nacht, wist om te gaan met die eerste dagen! Maar kan me het gevoel van als hij weer thuis kwam nog goed herinneren en ohhhh wat is dat een machtig gevoel. Mijn vent komt thuis. Iedere keer opnieuw verliefd. De arm om je heen missen betekend gelijk dat je hem twee keer zoveel waardeert als die arm er wel is.

Thuisfronter zijn is volgens mij geen roeping maar het lag mij wel. En ja, heel stiekem mis ik soms zelfs dat hij weg is.....