0615860343 info@freebird69.nl

Soms heel soms denk ik, ik stop met alles rondom veteranen maar dan zeg ik het verkeerd. Ik stop met verschillende instanties rondom veteranen. Want die veteranen, die hebben een plekje in ons hart.

Het egoïsme wat ik voel bij een aantal instanties heeft me al meerdere malen zeer boos gemaakt. Ik vraag me serieus hardop af wie het doet uit passie voor de gehele veteranen populatie of wie het doet voor geld en status.

Geld en status boeit ons niet en na aanleiding van een beslissing die ik eergisteren gemaakt heb, waarin ik vast heb gehouden aan mijn eigen ik namelijk het delen van informatie, komt de andere kant met een kudde ego over me heen denderen.

Is dit hoe het gaat??? De juiste vriendjes op de juiste plek en die netjes naar de mond praten… Sorry, ga ik niet doen.