0615860343 info@freebird69.nl

Het is een vreemde traditie aan het eind van ieder jaar. Terugkijken naar wat het jaar heeft gebracht. Ik doe er niet aan mee.

Niet dat 2017 een slecht jaar is geweest. Integendeel misschien zelfs wel. In 2017 hebben we veel mensen ontmoet en in ieder opzicht hebben we van al deze mensen mogen leren. Ik kan alleen maar hopen dat we voor eenieder een nuttige bijdrage hebben mogen leveren en dat ook zij er wijzer van geworden zijn.

Afgelopen zomer kwam ik thuis te zitten. Heel apart… Het is niet mijn ding om thuis te zitten maar wel even nodig. Zeker na een werkgever die…. verdomme! Nu doe ik het toch…

Terugkijken is een automatisme, een mechanisme waarvan je de schakelaar niet altijd zomaar omzet. Terugkijken is momenten terughalen en evalueren met jezelf. Waarom, hoe kon het gebeuren en hoe nu verder.

Met dat laatste stappen we 2018 in. We gaan in 2018 de zelfde richting op die we afgelopen jaar ook ingeslagen zijn. We blijven schrijven, blijven evenementen bezoeken en blijven bijspringen waar nodig. Onafhankelijk maar samen voorwaarts. Hopelijk niet alleen met dezelfde mensen als in 2017 maar met een nog grotere groep. Met z’n allen voorwaarts om het systeem te verbeteren en Veteranen en thuisfront op weg te helpen indien nodig.

Samenwerking is essentieel om doelen te behalen. Samenwerking waarbij beide partijen hun eigen identiteit behouden en elkaar versterken. Prima doel voor 2018.

Het terugkijken blijft toch een dingetje….

2017 was een bijzonder jaar. Up’s and downs maar bijzonder was het. Hoogtepunten benoemen is lastig maar de Freebird69 dag staat zeker in de top 3. Dit krijgt in 2018 zeker een vervolg. Zo ook het Veteranen Search team, inmiddels al een officiële stichting. Wat daar uit voortgekomen is heeft ons vaak in het hart geraakt. Maar met stipt op 1 blijft de vele mooie emotionele en fijne ontmoetingen met veteranen en hun thuisfront tijdens de evenementen die we hebben bezocht. Jullie zijn de drijfkracht achter ons dus daarvoor onze dank.

Oja! Nog nieuwe plannen in 2018? Zeker te weten! Een mooie plek in West Brabant voor Veteranen om elkaar te kunnen ontmoeten…… Veteranen Inloophuis West-Brabant!!!

Iedereen het allerbeste voor 2018 en we gaan elkaar vast op een evenement tegenkomen.

…Vergeet morgen je Bud niet te bellen! Hij/zij zal het waarderen!