0615860343 info@freebird69.nl

“Je weet nooit of het je vroeg of laat gaat lastigvallen….”

Deze uitspraak werd gisteren gedaan op het einde van de dag vanuit het VI met het thema “Vechten raakt”.

Als ik eerlijk en open ben was de dag iets te vlak. Ik hou wel van een beetje diepgang en discussie. Desalniettemin vind ik het initiatief top en hoop er de volgende keer weer bij te mogen zijn. De dag was mooi opgebouwd en goed verzorgt.

Er waren twee lezingen die raakte. Een omdat het heel herkenbaar was en de ander omdat deze lezing ging over politieke besluitvorming. Waar toch zeker een stukje interesse van mij ligt. De dag bestond uit 4 lezingen/gesprekken.

Tijdens de dag werd er aan Dennis, door een VI medewerker, gevraagd of hij een interview voor de camera wilde geven. Zijn antwoord was in eerste instantie nee. Ik vroeg waar het interview voor was en het antwoord toont dat het VI niet de kop in het zand steekt.

Het VI wilde perse laten zien dat bij een aantal Veteranen het vechten zich niet beperkt tot uitzendgebied. Maar juist daarna nog jaren dagelijks door gaat.

Dit was voor Dennis genoeg motivatie om naast twee andere veteranen ook zijn verhaal te doen.

Maar nu de uitspraak boven aan dit verhaal.

Dit is wat voor mij de waarheid behuisd en waar iedereen vanaf de VEVA tot in het bejaardenhuis rekening mee MOET houden en als het je gebeurd ben je niet minder, zwakker of al die bullshit die ik nog steeds te vaak hoor.

Het gebeurd je en waarschijnlijk ben jezelf de laatste die verwachte dat het jou zou overkomen. En erken dan maar aan de buitenwereld, die helaas vaak veroordelend is, dat jij die gene bent die er last van heeft!!!

“Je weet nooit of het je vroeg of laat gaat lastigvallen….”