0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Bijna 2017 en we zijn weer een jaar verder. Wij gaan door waar we in 2016 zijn geëindigd, gewoon voorwaarts.

Het jaar 2016 heeft ons veel gebracht, up's en down's. We zijn in oktober gestart met Freebird69 om onze ervaringen van de afgelopen jaren te delen met als doel herkenning voor de veteraan en erkenning voor het thuisfront. Daarnaast willen we het pad laten zien die wij bewandeld hebben in de weg binnen de nazorg. Dit pad is niet voor iedereen even makkelijk maar Defensie heeft hierin de afgelopen jaren grote stappen gezet en zullen hier in 2017 ongetwijfeld ook mee doorgaan. 

Goede voornemens, behalve de standaard dingen, afvallen, stoppen met roken (moet echt!!!) etc etc hebben wij niet. Wel een klein verzoekje aan jullie, hoe gaat het met je Bud of de partner waar je contact mee had? Waar is die collega gebleven die je sinds de uitzending niet meer gezien hebt? Bel ze eens op. Spoor ze op via Facebook, internet, vrienden van, en maak eens een praatje. Wens hem/haar en familie een fantastisch 2017. Maak dit jaar 1x tijd om elkaar op te zoeken. Haal de verhalen weer eens op en let op elkaar.

Wij gaan 2017 in met de Bud van Dennis en zijn gezin en mijn uitzendvriendinnetje zien we begin 2017 weer. Als laatste willen we jullie bedanken voor de interesse in Freebird69, niet verwacht maar echt super. 

2017
12 hoofdstukken
365 lege pagina's

Maak er een mooi verhaal van!