0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Vakantie. Dat het een luxe is weten we maar al te goed.

Een aantal jaar geleden hebben we spontaan een vakantie geboekt in Appelscha. Even weg, rust in het hoofd proberen te krijgen. Eigenlijk gewoon even weg uit de realiteit. Verstandig misschien niet. Op dat moment beide werkeloos en Dennis mentaal op zijn diepte punt. Maar wat hadden we het even nodig.

Dus op naar Appelscha. Goedkoop caravannetje gekocht met het doel om hem daarna gelijk weer te verkopen zodat het qua accommodatie niks zou kosten. Ja, je wordt vanzelf creatief. 

Eenmaal aangekomen op de camping kregen we een leuk plekje op een veld. Nu alles maar eens uitvouwen, haringen en lijntjes spannen.

Maar dan…… Poeh, we staan wel erg dicht op de buren. Daar gaan ze niet blij mee zijn. Ik heb gelijk weer stress want wat als ze er wat van zeggen en Dennis springt uit zijn vel. Dan is de vakantie gelijk voorbij…. Eind van de dag reed er een auto het veld op, de buren. In mijn ogen keken ze een beetje moeilijk, dus ik was op mijn alertste stand. Ze zeiden “hoi” en gingen hun gangetje, wat een opluchting. 

Deze buren hadden 2 van hun 3 zoons bij van de leeftijd van onze dochters, dus contact was zo gelegd. Nog even sorry geroepen voor het feit dat we zo dicht op hun lip waren gaan staan. Geen probleem was de reactie. 

Na wat biertjes en een aantal gezellige avonden is er een top vriendschap uitgerold. In nov gaan we naar de lama’s met zijn viertjes.

Zelfs op de camping waren ze al tot steun, op het moment dat het veld gevuld werd met een nogal luidruchtige groep kampeerders.

Maar geloof het, Dennis is niet 1 keer uit zijn plaat gegaan, ikke wel… een bal kwam onder een tafel terecht en deze kampeerders waren hier niet van gecharmeerd. Oke deze meneer heeft mijn minder vriendelijke kant leren kennen……

Thanx rare mensen uit Steenwijk, dat jullie de laatste jaren ons het gevoel hebben gegeven dat vriendschap gewoon mogelijk is als je bereid bent een beetje rekening te houden met elkaar.

En voor een 2 nachtje extra op de camping hebben de meiden een buurjongens zeker hun best gedaan, paar mooie slidings op het veld?