0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Vandaag hebben we de maandelijkse bijeenkomst van stichting 2 can rule bijgewoond.

Iedere 3de zondag van de maand vanaf 14:00 is cafe Gertje, in Tiel, het domein van een club veteranen uit alle krijgsmachtdelen, partners, jonge kinderen en zelfs een enkele hond. Cafe Gertje is prima te bereiken middels openbaar vervoer en parkeren kan gratis op nog geen 5 minuten lopen.

Het ontvangst is hartelijk, een enkeling kennen we al via Freebird69 maar we zijn er van overtuigd dat dit ontvangst voor iedere veteraan geldt die voor de 1ste keer binnen komt. De samenstelling is divers. leeftijd loopt tot midden 40. 

Voor mij de 1ste veteranenclub waarbij ik verdomme de oudste was.... Een jonge club dus. En wel 1 die het serieus aanpakt. Mooie polo's van de stichting en tijdens de bijeenkomst werden nog enkele nieuwe promotie items gepresenteerd. Naast de maandelijkse bijenkomst organiseert de stichting diverse uitjes voor en met hun leden.

De sfeer vanmiddag mag je zeker relaxt noemen. Kinderen maken tekeningen of spelen buiten en de mannen en vrouwen praten bij. Het gaat hier niet alleen om de veteraan, ook het gezin telt.

Ik heb het vaker gezien maar het blijft toch indruk maken. een tafeltje bekleed met de Nederlandse vlag. Daarop een brandend kaarsje en een biertje. Voor alle collega's die er helaas niet meer bij kunnen zijn.

Kortom. Leuke frisse club met een actieve agenda die klaar staat voor elkaar.