0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

De Softtop ook wel open MB. Voor de burgers onder ons die hier geen beeld bij heeft, zie de foto. 

Hierin reed Dennis rond in Afghanistan. In zijn ogen het beste vervoermiddel voor daar. Overzichtelijk, wendbaar en zit je niet opgesloten in een ruimte als er iets gebeurt. Na de juiste uitleg is voor alles wat te zeggen.

Veel mensen snappen dit ongepantserde voertuig niet. Tijdens een patrouille passeerde Dennis met zijn club een Amerikaanse eenheid waarbij de Amerikanen op hun voorhoofd wijzend aangaven dat die Nederlanders niet goed bij hun hoofd waren om zich met ongepantserde voertuigen door het gebied te verplaatsen. Dennis en zijn club konden om die reactie lachen. 

De tal van reactie's die ik kreeg op het moment dat vrienden thuis een foto van een MB zagen. Rijd hij daarin??!!! Zo open zonder iets van bescherming? Ja, daar rijd hij in en voelt zich daar juist goed in.....

Dit was voor velen niet te snappen aangezien ik het niet zo helder uitgelegd kreeg als Dennis. 

Waarom ik dit vertel?Eigenlijk voor 1 simpele reden. Ik zat thuis, ik kreeg de vragen en de opmerkingen. Ik stond mijn vent te verdedigen waarom hij daar is! Waarom iets op een bepaalde manier gaat! Terwijl ik ook niet alle antwoorden of verklaringen had. Zoals dus die MB. Ik had ook liever gezien dat hij in iets had gezeten wat h#fterproef was maar dat bestaat helaas niet. 

En nee. Ook op de vraag waarom hij daar wilde zijn kwam ik met mijn uitleg ook niet ver. Ik begreep het wel maar het is nu eenmaal niet goed uit te leggen.

De vragen goed bedoelt. Uit interesse of om je uit de tent te lokken. Om het om te draaien tot een discussie van goed of fout. Die kreeg ik ook op momenten dat ik er niet op zat te wachten. Als ik gewoon even door wilde gaan met leven samen met mijn kinderen.

De vragen krijg ik nu nog. Want tegen MIJ word wel alles gezegd of gevraagd. Bij mij durft men wel. Want ja bij Dennis... Je weet nooit hoe hij reageert.... 

pssst 95% gewoon dood normaal.