0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Na zoveel positiviteit even een keiharde realiteits check. Defensie is actiefdienend, wat ten alle tijden boven het veteraan zijn staat. 

Je bent eerst actief dienend militair en daarnaast, zolang je actiefdienend bent, in je schaduw zijde veteraan. Twee werelden die niet verenigbaar met elkaar lijken. Ik weet als geen ander dat er regels nodig zijn en dat je anders de kans hebt dat iets op iemands bord terecht komt waar het niet hoort.

Maar op het moment dat iemand in het kanaal aan het verzuipen is en twee partijen op de kade staan(defensie/veteranenland), wat doe je dan ga je eerst kijken waar de verantwoording ligt wie wel of niet iets mag doen, of springt 1 te water en helpt de andere daarna de gene op de kant te trekken. Om daarna te overleggen wat de beste stappen zijn en wie welke verantwoording wil en kan nemen in gezamenlijk overleg. 

Ik zou springen wat iedereen er ook van mag vinden, en wat de consequenties ook mogen zijn. Hoe ik weer op de kant kom? Ik hoop door wat sterke armen van mede veteranen en thuisfronters. Die mij en de andere persoon er uit trekken.

#nietmijnwereld