0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

We zitten nu over de 1200 volgers. Dat zijn er een stuk meer als verwacht. Dat maakt mij trots, trots op het feit dat mensen interesse hebben in het verhaal. Het verhaal van de veteraan en zijn achterban. Dus dankjewel allemaal.

Maar even voor de veteranen en de achterban onder de volgers. Ook jullie hebben een verhaal. Het ene verhaal is soms kort, soms lang, soms positief en soms negatief. Maar echt waar, er is vanuit de burger interesse voor wat jullie gedaan of mee gemaakt hebben. Tijdens de uitzending en de periode daarna, welke uitzending ook.

Laat je horen. Het is niet altijd mogelijk om het totaal te begrijpen maar het begrip wordt wel vergroot. Onderling maar ook naar buiten toe. 

Het draagvlak word groter voor de veteraan en voor het thuisfront maar ook voor de toekomstige collega veteranen en thuisfronters.

De laatste tijd heb ik vaker gesprekken met veteranen die zeggen "joh wat ik heb mee gemaakt is niet zo interessant" hell yeah, dat is het dus wel!!! Zelf ik kan nog steeds dingen leren van verhalen en daardoor meer begrip opbrengen voor eenieder.

Dus probeer het eens. Diegene die al een verhaal ingestuurd hebben zullen bevestigen hoeveel interesse er is.