0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Inmiddels alweer een paar weken geleden waren we op bezoek bij het Veteranen inloophuis Arnhem van Patrick Waijer en zijn vrouw. De dozen waren amper uitgepakt en het complex net ingericht.
Op een mooie locatie in Heelsum, aan de rand van het dorp met een grote tuin heeft het team een pracht locatie gevonden. Patrick pakt het groot aan, dat is duidelijk. Het pand is met een ruime recreatie zaal, gezamelijke keuken, natte groepen, receptie, slaapzaal en een aantal bijzonder nette kamers klaar om zo lang als nodig is Veteranen op te vangen.

Wat het team betreft is iedere Veteraan die onderdak nodig heeft welkom. Geen uitzonderingen.

Enkele weken voor ons bezoek hadden we al een keer telefonisch contact gehad met Patrick omdat we voor een Veteraan onderdak zochten. Op dat moment waren ze vol op bezig met voorbereidingen van de verhuizing en hadden ze op dat moment ook geen plek meer over! Dit toont aan dat de inzet van Veteranen inloophuis Arnhem en alle andere inloophuizen helaas echt nodig is...

Grotendeels draaien deze inloophuizen op de kracht van kameraadschap en betrokkenheid. Dat is bij Veteranen inloophuis Arnhem niet anders. Patrick en zijn vrouw zijn zeer betrokken en zetten zich net als de vrijwilligers 300% in.
Het ruime pand is onderdeel van een groter geheel. In het verleden maakte het complex onderdeel uit van een bejaardentehuis en in de toekomst zijn er mogelijkheden om uit te breiden. Ideaal want de vorige 2 panden van Veteranen inloophuis Arnhem waren snel te klein.
Met alleen bed, bad, brood en gezellig een bak koffie drinken komt een veteraan in nood niet ver. Los van het gevoel van veiligheid wordt vanuit het inloophuis alle noodzakelijke hulp op gang gebracht. Hiervoor heeft het team inmiddels een breed netwerk en fungeert het Veteranen inloophuis Arnhem als schakel tussen Veteraan en de nazorg.

Naast de opvang van Veteranen organiseert Veteranen inloophuis Arnhem diverse activiteiten voor de Veteraan en het gezin.
Kijk even op de website voor de openingstijden en ga er eens een bak koffie drinken of hou de facebook pagina VeteraneninloophuisArnhem in de gaten.
Keep up the good work!!!
#Samenvoorwaarts