0615860343 info@freebird69.nl

Nikisha

Ik ben Nikisha 20 jaar de oudste dochter van het zooitje ongeregeld, mijn leven is de afgelopen jaren een behoorlijke chaos geweest. Waarin ik vaak heb geprobeerd om vooral mijn moeder te helpen, ik heb verdriet gezien en onmacht. 

Maar was te jong om hier echt iets mee te kunnen. Boos was ik zelf ook op Dennis of op de situatie waar we in zaten/zitten. Dat ik boos was op Dennis is omdat ik hem niet begreep, hij werd vaak boos op mij en mijn broertje of zusje. En dan ben je toch de oudste die de rest wil beschermen. Wat ik natuurlijk niet kon met mijn 14/16/18 jaar. Ik snapte het gewoon niet zo goed, wat er aan de hand was. 

Mijn moeder praatte er wel over maar wilde het van Dennis horen, maar die kon het niet. 

Daarbij was ik natuurlijk ook gewoon een puber met puber problemen en houding. Dit samen met Dennis kon een aardig explosief tafereeltjes op leveren. Vooral mijn non verbale houding trok hij niet.....

Waarin ik alleen maar kwader werd omdat ik wilde weten/horen en zien wat er was met Dennis, uiteindelijk wilde ik het boekje van Raoul Janssen lezen, dit was het moment dat Dennis een beetje met me gepraat heeft om te zorgen dat ik Raoul zijn verhaal niet op hem zou plakken. Maar Dennis zijn eigen verhaal zou weten.

Buiten zijn problemen was 1 ding wat we wel altijd wisten, dat we op hem konden rekenen als we er zelf even niet meer uitkwamen, met al mijn puberdrama.......