0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Ondertussen heel wat mailtjes en foto's van Dennis ontvangen. 1 hiervan een mail waarin hij uitlegt wat het ritueel is van de poort uitgaan en wat ze zoal daar buiten doen. Dit geeft mij een helder beeld, maar hou het grotendeels voor me. Omdat ik weet dat niet iedereen hier een betere nacht rust van krijgt. 

Wanneer we af en toe een webcam sessie hebben komen hierbij ook de kids aan de beurt, weer houd de middelste zich grotendeels afzijdig. Maar op een afstand kijkt en luisterde ze mee, en soms haakte ze aan.
Op school ging het goed met alle twee en de kleinste deed zijn dingetje. Ik zelf voelde me wel vaak alleen ondanks de lieve mensen om me heen. Maar het is niet Dennis die me even vast kan pakken en zegt het lukt wel, het komt goed. 

Er zijn momenten waarvan je zegt die vergeet je niet maar voor andere partners/ouders wel herkenbaar, je doet thuis je ding boodschappen naar een vriendin, kinderen van en naar school brengen etc etc.

En dan opeens heb je een leuke ontspannen ochtend gehad buiten de deur. Je was je mobiel vergeten en hebt 10 keer gedacht haal ik hem op....... (mijn hoofd riep nee maak je niet druk die paar uurtjes maken niks uit) en dan...... je loopt het schoolplein op met de kleine aan de hand de meiden stormen naar buiten en haken aan, op dat moment word je aangesproken" heb je het gehoord er is wat gebeurd in AFGANISTAN " al weet je hoofd dat als het jou man betreft dat je het nooit op deze manier zou horen, dan nog slaat de paniek intern toe en wil je naar huis naar je computer. Maar op dat moment zie je vier grote ogen naar je kijken met angst in hun blikken. Je moet rustig blijven punt, je antwoord "nee sorry niks van gehoord" en pakt de meiden en loop weg. Waarop ik in alle rust hun al lopend naar huis probeer gerust te stellen......Alles is vast goed met papa, zullen we straks een pakketje voor hem maken en en en en.....nog meer bullshit zinnetjes. We wilde allemaal naar huis naar binnen en ik naar de computer ff checken wat, hoe, en wanneer er iets gebeurd was in Afghanistan, zodat ik de meiden en mezelf rust kon bezorgen......... rust onzin, van stress level 98% weer terug naar 60/70%