0615860343 info@freebird69.nl

Dennis

Het gaat klote! Ik heb het gevoel of ik op een downhill fiets zit zonder stuur en de snelheid steeds hoger wordt. Naar buiten alles koek en ei maar van binnen ben ik er klaar mee.

Het gaat klote! Ik krijg het tij niet gekeerd. Als het een jaar goed lijkt te gaan gebeuren er weer een paar zaken en we zijn weer terug bij af. Per 31-07 valt baan nummer zoveel ook weer weg. Aangenomen om structuur aan te brengen maar op het moment dat de vinger op de zere plek gelegd wordt kan je gaan. Waarom? Geen idee, tekst en uitleg niet ontvangen. 

De ellende van afgelopen jaren begonnen we redelijk de baas te worden maar we gaan weer terug naar af. Ik merk aan alle kanten dat ik weer begin te dolen, malen en in mezelf keer en het gezin is weer de dupe. 

Ik ben de sleutel maar ik krijg het slot niet gevonden. 
De lol is er al een tijdje af. Wie het weet mag het zeggen.