0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

De laatste weken, het aftellen is begonnen van vier weken naar 3 naar 20 dagen naar 10 etc etc, zelf de laatste uren worden geteld. 

Ikzelf begin een ernstige vorm van ADHD te ontwikkelen en krijg zoiets als nesteldrang. Alles moet af en schoon in huis. Wauw wat is dat een heerlijke flow om in terecht te komen. Langzaam aan beginnen de kinderen mee te doen, ze laten de angst ook een beetje los, Papa komt thuis.

Mijn lijstje voor die paar weken was meters lang, waaronder nog even de voor-zolder afwerken met gipsplaten. Ja want ik ben een vrouw van een militair en heb dus geen buurman nodig om een gaatje te boren of muurtje te stuccen???, en waar geklust word gebeuren wel eens ongelukken. Zo zat ik dus 1,5 week voor aankomst op de ehbo met een polsbreukje. Knap gedaan Mariska…… uhhhh schat moet je wat vertellen niet schrikken zet de cam maar even aan, nadat het Dennis duidelijk was hebben we er goed om gelachen, ik gewond hij gelukkig niet. Die laatste week ging vast ook wel lukken met 1 hand.

Crisis had ik natuurlijk wel, ik had een te fantastisch mooi jurkje gekocht voor de aankomst op Eindhoven. Maar dat ging niet meer lukken, mijn gips paste er niet doorheen, dat werd dus een t-shirt en spijkerbroek…… hij zal het verschil niet zien, laat staan dat het hem ook maar iets uitmaakt, hij komt THUIS