0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

En dan gaat het eigenlijk best wel lekker. Druk bezig met van alles rondom thuisfront en veteranen.

We zijn actief voor en achter de schermen en het geeft rust. Bij kunnen dragen op een positieve manier aan de zorg voor veteranen en hun omgeving.

De zorg op 100% kunnen krijgen is een utopie maar we proberen het en dat moeten we met zijn allen doen en dan is het nog een heel pakket. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. En hoeveel goede wil er ook is, als er geen extra geld komt dan zijn ook de organisatie's gebonden.
Wij zien een hoop vrijwillige initiatieven die op bepaalde vlakken voorop lopen maar daarbij altijd het gevaar dat de verantwoording dan niet ligt waar het hoort te liggen. De overheid wel te verstaan...

Maar nu even over ons. Dennis vindt het super om te doen. Daarbij houdt hij zichzelf in de gaten en ik doe het zelfde. Als hij het gevoel heeft last te hebben van..... stapt hij terug en neemt hij rust. In geen geval mag het een negatief effect hebben op ons want nog steeds staan de kinderen op 1 en die hebben baat bij een vader die stabiel is. Dat het soms even schommelt is normaal maar dat zijn we wel gewend. Een kalme blauwe zee is niet echt ons ding maar bij te hoge golven gaan we echt even aan wal.

Verhalen die hem raken, die te dichtbij zijn neem ik over. Dat trekt hij gewoon nog niet. Op dat moment zet hij maar even een bakkie koffie voor mij en pak ik door.

Tot nu toe wil ik 1 groot positief punt benadrukken. Wat zijn er een hoop organisaties die hun stinkende best doen. Zoek elkaar op.... nodig elkaar uit, desnoods nodig jezelf uit.... kijk naar het gezamenlijk doel in plaats van de verschillen, en dan gewoon #samenvoorwaarts
Als je hulp nodig hebt, of behoefte hebt aan een gesprek laat je horen. Er zijn oren genoeg die willen luisteren. Weet je niet waar je moet zijn vraag het ons. Ook wij hebben niet alle antwoorden paraat maar helpen graag zoeken... Speurtochten zijn altijd al mijn ding geweest.

Wat had ik (Mariska) dit graag 7 á 8 jaar eerder willen weten. Dat er zoveel is....
Dan was mijn weg een stuk minder eenzaam geweest...