0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

De dag van thuiskomst. Alles aan de kant, de halve nacht nog nodig gehad om voor mezelf de puntjes op de i te zetten. De vriezer vol met ben&jerry’s, M&M met nootjes in overvloed. De kleine heeft samen met zijn zussen een grondplaat van de Lego gemaakt met daarop ” papa Lego spelen”. 

En nu wachten op ons vervoertje naar Eindhoven. Een vriend zou ons op en neer rijden en met zijn postuur een plekje vooraan garanderen ??

Onderweg nog een vriendin van een militair opgepikt, en hop het vliegveld in zicht. We zijn niet de eerste maar ook zeker niet de laatste. Dus dat plekje vooraan was geregeld. Nu maar wachten….. De meiden op van de spanning en de kleine snapte er niet zo veel van. Mijn schoonvader was er ook maar heeft zich een beetje op de achtergrond geplaatst. 

Militair 1 komt door de schuifdeur, een gejuich en geklap, militair 2,3,4 etcetera komen door de deur. Mijn knieën beginnen hun vaste vorm te verliezen maar daar komt Dennis door de deur. 

Kan je vertellen al was alles om ons heen verdwenen we hadden het niet gemerkt. De meiden begonnen te huilen en ik probeerde iedereen zijn momentje te gunnen maar pakte ook de mijne even. Zijn armen weer om me heen betekende hij is veilig en ik ook weer. Dennis liet de kids niet meer los en omgekeerd. Zijn vader en onze vriend hadden het er stiekem ook wel even zwaar mee maar ja mannen…. Stoere omhelzing en een stevige handdruk. Dennis heeft hier en daar nog een hand geschud. Ik heb hier en daar nog doei geroepen en we zijn gegaan. Buiten even een peukie, een klein meisje wat aan papa bleef hangen waarvan de tranen voorlopig niet op waren. De kleine eiste ook zijn aandacht op en de oudste bleef in mijn buurt.

Dennis wilde NU weg dus hop naar de auto. Naar huis, rust….. Hij is thuis.