0615860343 info@freebird69.nl

Daar gaan we

Anoniem

Daar gaan we

En dan is het moment ineens daar je gaat weg. Nee niet naar een mooi vakantieland maar naar een oorlogsgebied waar je vecht voor zoveel levens. Ik ga niet met je mee naar de kazerne, dat kan ik niet handelen. Ik geef je die laatste kus bij de voordeur die laatste knuffel waarvan ik hoop dat het niet echt de laatste zal zijn, maar fuck zeg wat ben ik daar bang voor!! 
Ik weet dat jullie samen met de groep in goede handen zijn, maar die idioten daar buiten?!! 
Ik zie de auto verdwijnen in de verte, de auto waar jij in zit op weg naar Afghanistan. Vanaf nu ben ik "alleen". Ik wacht hier op jou, ik ben er altijd voor jou want ik hou van jou en ben zo verschrikkelijk trots op jou en al je maatjes.
Tot over 4/5 maand lieve schat, kijk alsjeblieft goed uit! Het aftellen is begonnen en dat terwijl je pas net bent weg gereden.
Ik verlang nu alweer naar je knuffels maar voorlopig zal ik het moeten doen met msn en telefoon. Ik zal luisteren naar al je verhalen en er voor je zijn, wanneer het ook maar nodig is.