0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Ik zou nu 20 pagina's vol kunnen schrijven over wat er vandaag besproken is in de tweede kamer en tijdens de ronde tafel gesprekken en wat er staat in alle onderzoeken,etc, etc.

Dit ga ik niet doen. Waarom niet? Omdat eens te meer blijkt hoever de politiek van de burger af staat. Dat minister Hennis niet alleen een vrouw is zonder enige militaire achtergrond maar ook nog eens totaal geen reëel beeld heeft van wat zich afspeelt onder de veteranen. 

Dus het is maar dat jullie het weten, het veteranenbeleid is op orde, hier en daar wat bijschaaf werk. Op de werkplek vind een goede signalering plaats van uitzend gerelateerde klachten. Voor het thuisfront word genoeg gedaan, en ach, het percentage van de keuringen en de structuur, daar praten we nog wel een keer over.

Waarschijnlijk ben ik gek. Iets met mijn thuissituatie die dan weer voortkomt uit iets uit mijn jeugd (vaak gehoord argument bij het vast stellen van dienstverband) Maar ik denk toch echt te vernemen dat het met een groot aantal veteranen/thuisfront niet echt super gaat. 

Maar ach joh dat gaat maar om 7.000 veteranen a 3 gezinsleden maakt 28.000 en dan nog het gevolg daaruit. Kinderen van veteranen met problemen en de gezinnen die zij weer stichten.

Niet echt iets om je druk om te maken.

Maar toch gaan we door.

"Ja ook ik ben wel eens boos"