0615860343 info@freebird69.nl

Vandaag is er actie in het onderwijs voor meer salaris en minder werkdruk. Bijna de gehele Nederlandse bevolking is het eens met deze visie en ondersteunen bij deze de actie’s.

Dat is mooi maar bij defensie mag je niet staken of actie voeren. Daarbij ligt het ook niet in de aard van het beestje om dat te doen. Daarom zal je nooit breed gedragen actie’s zien van defensie personeel. Daarbij wordt er snel geroepen door de bevolking maar je hebt toch zelf voor dit beroep gekozen!!! 

Zie je het voor je dat ik dat tegen de juf van onze jongste roep? 

Heel Nederland zou over me heen vallen en ik zou argumenten krijgen in de trant van, je wilt toch goed onderwijs voor je kinderen? Of, de kinderen hebben de toekomst. 

Weet je dat klopt helemaal maar…… 

Dat onderwijs in Nederland mogelijk is omdat er internationaal afspraken gemaakt worden om met toestemming van een door ons gekozen regering, overal ter wereld, militairen in te zetten om de verschillende brandhaarden te bestrijden. 

Zodat jou en mijn kinderen in vrijheid kunnen leven en van dat onderwijs kunnen genieten.

Dusss ja, ook ik ben het eens met de actie’s in het onderwijs maar de militairen hebben niks anders gedaan dan loon ingeleverd. Hebben al geruime tijd niet meer genoeg middelen om hun werk goed en veilig uit te kunnen voeren. De werkdruk is hoog. Voor de militairen maar zeker ook voor de gezinnen erachter. Daarbij komt als klap op de vuurpijl dat als je dit kenbaar maakt je wederom het antwoord krijgt “je hebt er toch zelf voor gekozen…..”.

Beetje vreemd