0615860343 info@freebird69.nl

Dennis

Ik heb al een paar dagen de behoefte om iets te plaatsen maar het komt er niet uit. Het is weer eens niet mijn beste periode. Had gehoopt dat die achter me lagen maar blijkbaar niet.

Hallo piekeren, afsluiten en kort lontje. Long time no see...

Momenteel spelen er wat zaken die dit weer bij mij voor elkaar krijgen. Ik heb onder andere sinds kort weer meer contact met oud collega's. Super om ze weer te spreken en/of te zien maar f#cking h#ll... Wat doet het zeer om te zien hoe een groot deel er nog steeds aan toe is. Het doet zeer om kerels te spreken waarvan je dacht dat het prima ging maar dit blijkt niet het geval. Goeie kerels, geen gevulde koeken. 

Een gedeelte loopt met schaamte. Schaamte over hoe er over ze gedacht wordt. Bang dat ze niet serieus genomen worden of slecht over ze gesproken wordt. 

Irriteer me mateloos aan onderzoekjes die stellen dat 10% na een uitzending last heeft en van die 10% uiteindelijk maar 6% blijvende problemen ondervind. Deze cijfers kloppen nog niet misschien. 

Een ander topic wat me weer aan de verkeerde kant van de lichtschakelaar brengt is het doolhof van de nazorg. Er zijn na al die jaren eindelijk zoveel goeie voorzieningen en regelingen maar door de complexiteit van wegen die men dient te bewandelen en enkele ego's zo groot als Nederland loop je iedere keer vast. Platform links, stichting rechts, instituut in het midden. Van kastje naar de muur. Nee u moet daar zijn, ja u wordt terug gebeld. Als je nog geen probleem had krijg je het er van.

Soms is afsluiten en in je bubbel kruipen zo gek nog niet...

69E uit.