0615860343 info@freebird69.nl

Mariska

Dennis heeft het over zijn buddy maar ik heb er een broertje bij gekregen na de uitzending en nu ook een schoonzusje. Eentje waar ik bovenop Dennis ook mijn zorgen over had. Maar nog meer als dat, iemand die mij heeft laten zien wat dapper betekent. Op staan en doorgaan, ook al is het een honkbalknuppel die je raakt. 

Dennis zijn buddy weet pas sinds een jaar of 2 dat Dennis zelf ook met problemen loopt, althans dat Dennis het hardop uitspreekt. Hiervoor praatte ze wel over de uitzending maar nooit heel diepzinnig, nu komen er nog steeds nieuwe verhalen uit als ze samenzijn. Ik luister en neem op……

Onze kinderen zijn gek op zijn buddy, lieve vriendin en hun kleine held. Ze hebben ook gezien hoe het met zijn buddy is gegaan de laatste jaren maar voor hen is het altijd de zelfde persoon gebleven. Die grote stoere man met dat hart van goud. Die Dennis wel even verving als hij in het buitenland zat en een nieuw vriendje van 1 van de dochters zich voor kwam stellen. 

Ik had graag nog veel meer willen betekenen voor hem, maar dat liet onze eigen situatie niet toe. Maar er zijn voor mekaar is iets wat nooit verandert.

“Amazing grace ?