0615860343 info@freebird69.nl

DENNIS VAN DER KRAATS:

“De jaren na de uitzending waren een uitzending op zich. Met name voor mijn omgeving”

Dennis van der Kraats heeft een Moral Injury opgelopen na zijn laatste uitzending naar Afghanistan in 2008. Samen met zijn vrouw Mariska runt Dennis ‘Freebird69‘ waarmee ze de veteraan herkenning en het thuisfront erkenning willen bieden. Daarnaast hebben ze als doel om alle partijen te laten samenwerken om zowel de veteraan als het thuisfront uit een uitzending te halen.

Achteraf tot zijn spijt, heeft Dennis kort na de uitzending de dienst verlaten. De jaren die volgden waren een sprong in een neerwaartse spiraal voor Dennis en zijn gezin, tot rock bottom werd bereikt. Met maximale inzet van Dennis zelf en zijn gezin ziet de toekomst er weer stukken beter uit. Tijdens een lezing neemt Dennis de aanwezigen mee terug naar zijn laatste missie en geeft hij een inkijkje in wat de gevolgen van een uitzending met een veteraan en zijn omgeving kunnen doen. Dennis heeft inmiddels lezingen verzorgd voor bedrijven, verenigingen en universitaire opleidingen.

Meer informatie vind je op de facebookpagina van Freebird69.

Tijdsduur: minimaal 90 minuten

Freebird69 verzorgt op verzoek lezingen, die aan het publiek en je verwachtingen kunnen worden aangepast.

Raoul Janssen, Dennis van der Kraats en Carel Banse zijn beschikbaar voor de onderwerpen: Moral Injury respectievelijk PTSS en Indie/Nieuw Guinea-veteranen.

Informatie kun je opvragen via onderstaand formulier.

CONTACTFORMULIER